[intro]Tricom har med sine samarbejdspartnere Miracle og Ibistic vundet Moderniseringsstyrelsens udbud på den nye indkøbs- og fakturahåndteringsløsning for den danske stat.[/intro]

Tricom skal sammen med Miracle og Ibistic Technologies levere og drifte den nye indkøbs- og fakturahåndteringsløsning for offentlige ministerier og styrelser i Danmark, samt en række selvejende institutioner i de næste 8 år. Løsningen leveres på vores standardplatform som Software as a Service (SaaS) og bliver en central del af dagligdagen for mange tusinde ansatte i den offentlige sektor.
Løsningen forventes fuldt udrullet inden sommeren 2015.

I udvælgelsesprocessen var det centralt for Moderniseringsstyrelsen at vælge et standardsystem til opgaven og samtidig sikre, at de berørte offentlige institutioner er sikret en hurtig og nem implementeringsproces. Der er ikke tale om et udviklingsprojekt, så et krav for at komme i betragtning som leverandør var, at størstedelen af de ønskede funktionaliteter og workflows allerede var at finde i løsningen og i drift ved andre kunder.

“Tricoms løsninger kører allerede i dag hos en række statslige kunder, så som Skat, Rigspolitiet, Forsvaret, Kriminalforsorgen og Vejdirektoratet, og vi ser frem til at kunne byde resten af de nuværende 175 ministerier og styrelser velkommen også. Vores indkøbsløsning er fra starten tænkt til at kunne håndtere de administrative processer, vi kender fra det offentlige Danmark og det er derfor en fornøjelse at kunne samle alle statslige kunder, hvad end ERP-systemet er NavisionStat eller SAP, på en og samme løsning”, udtaler Thue B. Kjelstrøm, COO i Tricom.

Projektet er den foreløbige kulmination på et længere samarbejde mellem Tricom, Miracle og Ibistic, hvor parterne har opbygget en fælles løsning til understøttelse af indkøb og fakturahåndtering for både den private og offentlige sektor. Løsningen skal hostes af Miracle Hosting A/S

Tricom ser samarbejdet om løsningen som en vigtig strategisk milepæl i arbejdet med at systemunderstøtte samhandel mellem internationale virksomheder. Tricom har igennem de seneste 4 år udarbejdet løsninger til kunder såsom Skatteministeriet, Rigspolitiet, Forsvaret, FLSmidth, Tivoli A/S, SATS, Gentofte Kommune og mange flere, hvor vores kunder udfører deres daglige opgaver med indkøb og fakturahåndtering.

Løsningerne baserer sig på OIOUBL og Peppol-standarden og anvendes i dag både nationalt og internationalt.

For mere infomation kontakt
Thue Kjelstrøm
COO og medstifter, Tricom Business Solutions
Tlf. (+45) 5058 8882
Email: tbk@tricom.dk


Parterne bag samarbejdet:

Tricom Business Solutions A/S
Tricom arbejder med implementering og tilpasning af analyse, indkøbs- og workflowsystemer til både den offentlige og private sektor i Danmark og udlandet. Tricom tæller kunder såsom Skatteministeriet, Rigspolitiet, Forsvaret, FLSmidth, Tivoli A/S, Kriminalforsorgen, Vejdirektoratet, SATS og mange flere. Tricom har en strategi om at være den førende leverandør indenfor indkøbsløsninger i verden.
logo_tricom_small

Miracle A/S
Miracle er et vidensdrevet projekthus med dokumenteret erfaring i at gennemføre store implementeringsprojekter for såvel offentlige som private kunder. Miracle beskæftiger i dag 170 fastansatte og 140 kontraktansatte indenfor proces, projektledelse, arkitektur, udvikling, drift og applikationssupport. Miracle har drevet udviklingsprojekter for kunder såsom Coop Danmark, Mærsk Olie og Gas, Landsbyggefonden, Gyldendal og Alinea.
logo_miracle_small

Ibistic Technologies Denmark A/S
Ibistic har over 10 års erfaring inden for webbaserede løsninger til håndtering af fakturaer og udlæg. Ibistics teknologi leveres som tjenester – også kendt som Cloud Computing, hvilket sikrer, at kunderne kan få adgang til løsningerne når som helst og hvor som helst. Ibistic er bredt repræsenteret både i den private og offentlige sektor og har over 65.000 brugere fordelt på over 600 kunder i 15 lande, såsom Semler koncernen, Synoptik, SATS, Copenhagen Business Schools og Schibsted konceren. Ibistics største aktiv er de mange glade kunder, der hver eneste dag høster fordelene med Ibistic.
logo_ibistic_small

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *