Match

1
2
3
4
1

Dynamiske match-regler

2

Autokontering

3

AI match

4

Match imod aftaler

Effektiv ordre/faktura-match

Tricommerce Match giver dig nem og hurtig adgang til dine elektroniske fakturaer på tværs af organisationen og hjælper med at automatisere faktureringsprocessen. Det reducerer fejl- indtastninger, minimerer fejlkonteringer, mindsker morarenter og sene betalinger, samt sparer økonomiafdelingen tid.

Tricommerce Match indeholder en stærk motor, der sikrer automatisk matchning af fakturaer og ordrer, og som tager højde for varemodtagelsen. Det kan være både 2-vejs og 3-vejs match (med og uden varemodtagelse)..

Det hele styres af et regelsæt, der tilpasses jeres behov for styring og kontrol. Jo flere fakturaer der kan matches mod fuldt konterede og godkendte indkøbsordrer, jo mere tid spares i håndteringen af fakturabetaling. I takt med at graden af match stiger, flyttes fokus naturligt mod de fakturaer, der ikke matcher og som derfor kræver manuel håndtering. Det kan fx f.eks. skyldes forskel i pris, manglende varemodtagelse eller at varer er i restordre.

Tricommerce Match sparer ikke bare tid – det giver også sikring af betalinger, priskontrol og hurtigere fakturahåndteringsproces.