Om os


computer_table

Hvad kan vi

Tricom leverer en bred vifte af produkter og services til optimering af indkøbsprocesser i virksomheder og organisationer af varierende størrelse og kompleksitet.

Vores mål er at levere ”state-of-the-art” e-handelsløsninger som er kendt for stor brugervenlighed, bred funktionalitet og med dokumenterede resultater for at optimere og forbedre vores kunders forretning, samt skabe større værdi gennem hele forsyningskæden.

Vores produkter og services er målrettet indkøbere såvel som leverandører.video

Vi er Tricom

Tricoms medarbejdere består af en række medarbejdere, der besidder stor erfaring med elektronisk handel og analyse, og er eksperter indenfor en række forskellige områder.

video

Ledige stillinger

Vi søger jævnligt specialister
inden for indkøb og it, herunder implementeringskonsulenter, it-arkitekter og driftsfolk. Vi leder særligt efter folk, der har stor interesse for elektronisk handel.

video

Udvalgte referencer

Hos Tricom er vi drevet af glade og tilfredse kunder, og vi er stolte af at kunne hjælpe vores kunder til løbende at opnå besparelser og yderligere procesforbedringer indenfor området “Purchase-to-Pay”.

video

Linkedin

Tricom er en hastigt voksende virksomhed, og vi har hele tiden spændende nyheder at rapportere og dele . Du er velkommen til at ‘like’ og dele nyheder fra Tricom og til at følge os på LinkedIn

© 2017 Tricom - CVR 33574223. All rights reserved.