[intro]Tricom har i dag sammen med Miracle og Ibistic Tehcnologies vundet Moderniseringsstyrelses udbud på RejsUd, og kommer dermed til at levere systemet til rejse- og udlægshåndtering i staten de næste 8 år![/intro]

RejsUd er statens fælles løsning til understøttelse af rejse- og udlægsadministrationen for 140 statslige myndighe-
der og statslige selvejende institutioner. Løsningen gør det nemt i ét fælles system at administrere rejser og andre udgifter, hvilket er med til at optimere arbejdsprocesserne og lette de administrative byrder for brugerne og institutionerne i en travl hverdag.

“Vi er stolte over atter at blive valgt som leverandør til staten og ser frem til også at kunne hjælpe til med at forenkle arbejdsprocessen med håndtering af udlæg og rejser”, udtaler Thue B. Kjelstrøm, partner i Tricom, og fortsætter. “RejsUd er et standard modul i vores systemportefølje, og vi vil dermed sammen med Indfak2 for første gang nogensinde kunne tilbyde en samlet løsning til håndtering af indkøb, faktura-, rejse og udlægshåndtering for hele den danske stat! Det vil være en stor fordel for såvel slutbrugerne som administratorne, da alt foregår i den samme intuitive brugergrænseflade og med de samme snitflader ifht. Navision Stat.”

Vi kalder det nye RejsUd for RejsUd2 og løsningen kommer til at erstatte den nuværende version af RejsUd. Arbejdet med at implementere den nye løsning påbegyndes allerede her i marts og vil blive en styret proces af Moderniseringsstyrelsen, der i samarbejde med institutioner og under hensyntagen til NavisionStat-opgraderingen og Indfak2-implementeringen vil sikre en smidig proces.

For mere infomation kontakt
Thue B. Kjelstrøm
COO og medstifter, Tricom
Tlf. (+45) 5058 8882
Email: tbk@tricom.dk