Tricom indgår strategisk samarbejde med norsk virksomhed vedr. forhandling af Tricoms produkter i Norge.

Tricom er stolte af at kunne præsentere et nyt samarbejde med den norske virksomhed BizOnNet AS. Samarbejdet omhandler forhandling af Tricoms produktportefølje på det norske marked, og er et naturligt tiltag i forhold til Tricoms udvikling og strategiske initiativer.

”Vi har længe kunne mærke efterspørgslen fra det norske marked, også via vores eksisterende norske kunder og leverandører, og vi har derfor afsøgt de bedste muligheder for at intensivere vores tilstedeværelse i det norske marked. Vi tror på, at et godt samarbejde med BizOnNet er den rette vej til at styrke Tricoms position på det norske marked, og med BizOnNet får vi adgang til kapaciteter som beviseligt tidligere har lykkedes med interessante indkøbstiltag i flere lande i Norden”
Thue B. Kjelstrøm, COO Tricom

BizOnNet er etableret med henblik på at levere de bedste IT-systemer til at understøtte en professionel og enkel tilgang til optimering af anskaffelser og indkøbsprocesser. Folkene bag firmaet har lang erfaring med indkøb i såvel den private som i den offentlige sektor, og har bl.a. været med til at opbygge en af Norges største indkøbsorganisationer, fungeret som indkøbsrådgivere og har tilrettelagt indkøbsstrategier for at drive elektronisk handel i Norge.

”Det at Tricom har ramt hovedet på sømmet med indkøbsløsningen Tricommerce, beviser deres omfattende kundeliste i såvel offentligt regi som i den private sektor.
I Danmark er det tydeligt, at den private sektor også ser fordelene ved at effektivisere indkøbsprocesserne, og dermed få mere kontrol overblik over forbrug på tværs af virksomheden. Optimering af indkøbsprocessen kan give besparelser, der kan ses direkte på bundlinjen – og det er erfaringer, vi kan overføre direkte til det norske marked”

Terje Holen, medstifter og daglig leder BizOnNet

Med det strategiske samarbejde med BizOnNet styrker Tricom sin position i Norge og på det nordiske marked indenfor både salg, support og forretningsudvikling.

Kort om BizOnNet AS
BizOnNet leverer rådgivning om indkøb og anskaffelser, og er ved at opbygge Norges nye indkøbsfællesskab. Et fællessskab, der gennem solide, forhandlede aftaler vil bidrage med bedre priser for virksomheder, såvel som i den offentlige sektor. BiZOnNet har stor erfaring i processerne omkring elektronisk indkøb og vil gennem et stort netværk i Norge være reseller af Tricoms løsninger.
Læs mere om BizOnNet via www.bizonnet.eu

Læs pressemeddelelse her: https://www.tricom.dk/presse/Pressemeddelelse_BizOnNet.pdf

For nærmere information, kontakt venligst
Thue Kjelstrøm
COO og medstifter, Tricom
Tlf. (+45) 25 94 66 00
Email: tbk@tricom.dk