Vi er stolte over at kunne præsentere vores tre seneste ansættelser, som skal være med til at gøre vores produkter endnu bedre og sikre vores kunder en fortsat god service hos Tricom.

Thomas Martin Haugvik
Thomas har arbejdet med løsninger til elektronisk indkøb, fakturahåndtering og rejse/udlæg de seneste 12 år, og har stor erfaring indenfor produktudvikling, løsningshåndtering og salg. Thomas vil være med til at styrke og videreudvikle Tricoms produkter, samt være med til at sikre fortsat høj kvalitet i samarbejdet med nye og eksisterende kunder. Thomas kommer fra en stilling som Account Manager hos Basware Danmark, og var før det Product & Marketing Manager hos Ibistic Technologies.

Torkill Strømmen
Torkill har stor erfaring i .Net- og webudvikling, og er ansat til videreudvikling af Tricoms produkter, herunder optimering og ny funktionalitet på eksisterende produkter, såvel som udvikling af nye produkter. Torkill, der oprindeligt kommer fra Norge, har skiftet Oslo ud med København, hvor han har læst MSc i Computer Science med specialisering i Software Development ved Københavns Universitet.

Niclas Larsen
Niclas har læst til Datamatiker på KEA i København og startede i Tricom i forbindelse med et praktikforløb. Det stod hurtigt klart, at Niclas er en rigtig dygtig udvikler og en stor kapacitet, og han blev derfor ansat efter praktikforløbets udgang. Niclas er med i teamet, der sikrer og optimerer test af de forskellige moduler, og indgår ligeledes i udviklings- og vedligeholdelsesopgaver på forskellig funktionalitet.

Et stort velkommen til Thomas, Torkill og Niclas!

– Team Tricom –