Brug ressourcerne rigtigt – nyt samarbejde gør automatisk fakturabehandling til en plug-and-play løsning!

Tricom og Enversion er i fuld igang med et nyt fælles projekt med udgangspunkt i tradition og fornyelse!

De nyeste AI-metoder har muliggjort automatiseringen af fakturabehandling i den offentlige sektor i Danmark. For hver faktura, der ikke længere skal håndteres manuelt, frigøres der ressourcer til bedre borgerservice. Alene i den danske stat bruges der ca. 200-300 mio. kroner årligt på manuelt at kategorisere fakturaer ift. statens kontoplansstruktur.

Kommuner og regioner har vist vejen

Flere regioner og kommuner er allerede godt i gang med at forbedre økonomifunktionen med Enversion® Fakturabehandling. Den høje grad af digitalisering i den offentlige sektor gør, at vi i Danmark har en unik mulighed for at automatisere en lang række administrative processer og dermed skabe grundlag for at udnytte et åbenlyst effektiviseringspotentiale og dermed få flere ”varme” hænder på velfærdsområderne.

Automatisk fakturabehandling i Staten – som plug-and-play

Et samarbejde mellem Tricom og Enversion åbner nu op for, at ministerier, styrelser og virksomheder i statsligt regi kan opnå samme gevinster. Sammen har vi sikret at Enversion® Fakturabehandling nu taler samme sprog som statens indkøbssystem IndFak2 og statens økonomisystem Navision Stat, så det er hurtigt og let at komme i gang.

Om samarbejdet udtaler Simon Clemen Hare (CEO, Tricom):

 

“Vi skal have udfordret vanetænkning til fordel for (proces)optimering. Vi vil frigøre den latente viden og data i det offentlige Danmark til fordel for reelle ændringer i brugernes adfærd. Snart løfter vi sløret for det fulde omfang af vores nye projekt…”

 

Yderligere information

Ønsker du at høre nærmere omkring samarbejdet, og hvorledes dette ligeledes kan hjælpe dig og din virksomhed, kan du tage kontakt til Tricom på tlf.: 70 60 58 20 eller via e-mail: info@tricom.dk.

Du kan ligeledes læse nærmere omkring Enversion A/S ved at besøge deres hjemmeside www.enversion.dk

#TeamTricom #TeamEnversion #HearMeRoar

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *