• Leverandør af førende & innovative indkøbsløsninger

PROFESSION
STATE
REGION
MUNICIPALITY
SUPPLIER

Sådan fungerer det

Hvem er vi?

100% Dansk ejet firma med dybe rødder i både den private, kommunale samt statslige sektor.

Hvad kan vi?

Skræddersyet indkøbs- og optimeringsværktøjer til alle brugerniveauer

Hvorfor gør vi det?

Enhver skal nemt kunne benytte og skabe forbedringer ved brug af vores værktøjer ”out of the box”. Det skal være nemt og overskueligt for enhver, på alle niveauer!

DEN BEDSTE E-HANDELSPLATFORM PÅ MARKEDET, MED FOKUS PÅ AT FREMME DIGITAL SAMHANDEL IGENNEM EFFEKTIV, REALTIDSOPDATERET OG AI-BASERETSYSTEMUNDERSTØTTELSE MED, NYSKABENDE OG BANEBRYDENDE PRODUKTER.

Coming up

DET ER NEMT AT KØBE IND MED TRICOMMERCE
DET ER EN EFFEKTIV OG BRUGERVENLIG LØSNINGEN,
DER GIVER STOR VÆRDI FOR PENGENE

1
1

100% mobile support

Mobile løsninger – indkøb på farten…

Hvor indkøb for nogle foregår bag computeren, har andre brug for foretage bestillinger on-the-fly. Det kan f.eks. være løbende bestillinger ved lageroptællinger eller bestillinger i toget på vej til og fra et møde. Uanset hvad, kan du have Tricommerce med i lommen via dit mobile device.

Tricommerce kører som mobil app på en smartphone eller tablet, og du har derfor adgang til såvel bestillinger som godkendelse af ordrer m.v., uanset hvor du befinder dig. Det kræver blot at dit mobile device er online. Handlinger foretaget på mobilløsningen er automatisk synkroniseret med desktopversionen, så du kan skifte imellem de forskellige platforme afhængigt af behov.

225 mio.

Produktopdateringer pr. md.

100 mio.

Priser og produkter

22 sek.

En e-ordre sendes hvert 22 sek.

Udvalgte referencer