Kære alle

Hen over sommeren 2020 er både Truelink, Tricom og Comcare blevet del af norske Mercell. Mercell har i foråret også overtaget det norske selskab Aksess Innkjøp. Det har gjort det muligt at samle et unikt sæt af internationale kompetencer indenfor indkøb, kontraktstyring, udbudshåndtering og analyse, samt en række af de mest toneangivende løsninger i et og samme selskab.

Vi er gået fra at være mindre selvstændige selskaber til nu at være en del af en international koncern med over 400 kolleger. Det giver en masse spændende muligheder for jer som kunder, og vi vil gerne invitere jer med på den rejse, som Mercell er på.

Vi har arbejdet med at definere strategien for, hvordan vi får selskaberne til at arbejde sammen, og dermed sikre endnu større værdi for jer med de systemer, som vi leverer. Dette arbejde har nu nået en naturlig milepæl, hvor vi har etableret en ny ledelsesgruppe, samt en produkt- og kommerciel-strategi for, hvordan den nye samlede platform vil se ud i fremtiden.

Fremtiden er én fælles Mercell Procurement platform
Mercells fremtidige indkøbsplatform vil bestå af de bedste moduler fra hver virksomhed. Mercell Procurement Platform vil blive ensartet i funktionalitet og vil få en ensartet brugergrænseflade. Vi vil samle vores eksisterende moduler og tilbyde håndtering af både strategisk udbudsstyring (udbudshåndtering) og operationel anvendelse i kontrakternes levetid (kontraktstyring, indkøb og analyse). Nogle kunder vil derfor kunne tilkøbe adgang til produkter, der ikke før indgik i porteføljen. Det kan f.eks. være udbudshåndtering, automatisk præ-kontering af fakturaer, firewall-funktionalitet til automatisk tjek af fakturaindhold eller nye muligheder for berigelse af katalogindhold.

Produkterne vil skifte navn over den næste periode til Mercell Procurement, Mercell Contract Management, Mercell Analyse, osv.

På den måde får alle kunder en opgradering med den bedste funktionalitet fra de eksisterende platforme, da vi nu samler vores mangeårige erfaringer til udvikling af en fælles Mercell Procurement Platform.

Hvad betyder det for mig?
På den korte bane vil du som kunde ikke opleve de store ændringer. De eksisterende platforme – Tricommerce, Rakat/RakatX, Truetrade/Trueanalyze og Aksess Innkjøp fortsætter som selvstændige platforme.

Vi kommer til at arbejde hen imod en best-in-class platform. Vi vil naturligvis inkludere jer i denne rejse, og løbende informere om de ting, der vil ske. Det betyder ikke, at der ligger et implementeringsprojekt lige om hjørnet, men vi vil gradvist opdatere løsningerne hen imod den fælles platform.

Jeres eksisterende aftaler med Truelink, Tricom, Comcare eller Aksess Innkjøp, og de kontraktuelle forpligtelser der ligger heri, vil fortsætte uændret.

Nøglemedarbejderne er her også stadig. De kontaktpersoner, I plejer at snakke med i de respektive selskaber, kan stadig træffes. Der kan dog være medarbejdere, der som følge af den nye organisering på tværs af selskaberne, har fået nye roller eller mulighed for at specialisere sig på bestemte områder, hvorved der for nogle kunder vil blive koblet nye kontaktpersoner på. Vi kontakter de berørte kunder direkte og holder jer løbende informeret.

Invitation til Q&A
Med de seneste store ændringer og etablering af en ny ledelsesgruppe i Mercell, vil vi rigtig gerne invitere dig til en Q & A sammen med Group Product Director, Simon Clemen Hare og Group Commercial Director, Thue B. Kjelstrøm, hvor du kan stille spørgsmål og samtidig lære vores nye setup og produktsammenlægning bedre at kende.

Med på mødet deltager også en række medarbejdere fra hvert af selskaberne.

Du kan tilføje dine spørgsmål ved tilmelding og dette skal gøres senest en uge før det enkelte møde.

Vi mødes online:

  • Kunder på Tricommerce: Tirsdag den 12. januar kl. 10 – 12

Vi håber du har lyst til at støtte op om dialogen og glæder os til en konstruktiv snak om fremtiden.

Fusionering af selskaberne
For nuværende fortsætter Truelink, Tricom, Comcare og Akksess Innkjøp som selvstændige selskaber under Mercell-gruppen. Ligesom vi samler de stærkeste kompetencer og sikrer de bedste løsninger, giver det dog også mening at smelte selskaberne sammen rent juridisk. Det er en større øvelse, der blandt andet vil indebære nye databehandleraftaler med alle kunder, og det er derfor en proces, der vil tage tid. Vi kommer retur med mere information og tager fat i hver af jer, når det bliver aktuelt.

Kontakt os gerne
At sikre de bedste produkter fremadrettet på baggrund af de mange års erfaring er en ambitiøs øvelse, der kommer til at tage tid. Det er en spændende og lærerig rejse, hvor vi sammen bliver stærkere og kan tilbyde endnu flere muligheder og endnu større værdi til jer som kunder – både i Danmark og i Norge, men også over tid i resten af Europa.

Vi har fået sat et stærkt team og kommer til at ansætte endnu flere over de kommende år. Vi glæder os til at præsentere alle disse nye muligheder for jer alle.

Har du allerede nu spørgsmål eller ønsker noget uddybet, så tøv ikke med at tage fat i os. Skriv eller ring til den kontaktperson, du plejer at have dialog med, eller direkte til Thue eller Simon.

Vi ser frem til fortsat godt samarbejde og glæder os til rejsen sammen mod fremtiden Mercell Procurement Platform.

Simon Clemen Hare
Group Product Director
sch@mercell.com
Mercell-gruppen

Thue Bøje Kjelstrøm
Group Commercial Director
tbk@mercell.com
Mercell-gruppen

Vi vil gerne møde dig på LinkedIn. Vi poster løbende nyheder, information, aktuelle events og jobopslag.
  Følg os på LinkedIn