Ny indkøbsløsning fra Tricom til Jespers Torvekøkken.

Jespers Torvekøkken laver ærlig og herlig mad på en enkel måde. Det betyder at maden laves fra bunden af sæsonens friske råvarer, som god, gedigen mad, der er nytænkende og kreativ, men ikke prætentiøs.

Jespers Torvekøkken blev grundlagt i 1991 af kok Jesper Holmberg ud fra en mission og ambition om at lave lækker og sund frokost til medarbejderne rundt om i virksomheder i Storkøbenhavn.

Siden dengang er Jespers Torvekøkken vokset støt hvert år. Virksomheden beskæftiger nu ca. 100 medarbejdere og serverer alsidige frokostordninger til mere end 110 virksomheder, driver 14 kantiner og laver festmad til receptioner. Der sendes hver dag rigtig mange kuverter ud af huset og det er derfor vigtigt for Jespers Torvekøkken, at have styr på logistikken, både når varer skal sendes ud, men også i forhold til at sikre sig, at de råvarer, der bestilles hjem, er af den kvalitet de ønsker.

Med Tricommerce får Jespers Torvekøkken en online indkøbsløsning, hvor der nemt og hurtigt kan afgives bestillinger til vores nøje udvalgte leverandører.
Herved sparer virksomheden tid på selve bestillingsprocessen, samtidig med at det bliver nemmere at sikre gode aftaler med forhandlere på tværs af de forskellige divisioner. Det frigiver mere tid til det primære arbejde, nemlig at lave ærlig og herlig mad på en enkel måde.

Læs mere om Jespers Torvekøkken på torvekoekken.dk

Jespers Torvekøkken tager Tricommerce i brug 20. oktober 2014.