Norsk Akredittering og Det norske Justervesenet har valgt indkøbsløsningen fra Tricom til at optimere e-handelsprocessen

Norsk Akredittering og Det norske Justervesenet har valgt indkøbsløsningen fra Tricom til at optimere e-handelsprocessen

Både Norsk Akredittering og Justervesenet handler på fællesaftalerne, der indgås af Statens Innkjøpssenter som er en del av Difi (Direktoratet for forvaltning og IKT). Det er en række rammeaftaler, der gælder for offentlige institutioner, og som udbygges voldsomt i den kommende tid. I Norge er det obligatorisk at handle på aftalerne og Tricom har i samarbejde med vores norske partner BizOnNet skræddersyet en pakkeløsning, der er tilpasset det norske marked. Med en Tricom indkøbsløsning fra BizOnNet får man nemt og hurtigt startet elektronisk indkøb op med handel på de aftaler man ønsker. De offentlige aftaler ligger allerede i systemet, og man kan som kunde tilføje egne aftaler i tillæg. Medarbejderne kan samarbejde omkring bestillinger, samtidig med at alle indkøb sikres med institutionens godkendelsesproces og forretningsinstruks.

Om www.akkreditert.no
Norsk akkreditering (www.akkreditert.no) er en upartisk og uafhængig organisation udpeget af Nærings- og fiskeridepartementet til at udføre teknisk akkreditering. Norsk akkreditering er også inspicerende myndighed i henhold til OECDs regelværk om God Laboratoriepraksis, GLP, og har ansvaret for akkreditering af miljørevisorer på vegne af Miljøverndepartementet. Dette indgår i den europæiske ordning for Environmentalt Management Audit Scheme, EMAS.

Om Justervesenet
Justervesenet (www.justervesenet.no) er et direktorat for måleteknik underlagt Nærings- og Fiskeridepartementet. Justervesenet har ansvaret for at Norge har en måleteknisk infrastruktur som både har national og international tillid. Organsiationen yder bistand inden for kvalitetssikring og måleteknik, og er et kompetencecenter for næringsliv og myndigheder.

Læs mere om Bizonnet på www.bizonnet.eu

Vi vil gjerne møte deg på LinkedIn. Vi legger regelmessig ut nyheter, informasjon, aktuelle hendelser og stillinger.
  Følg oss på LinkedIn