Tricom og Officient har indgået strategisk partnerskab om gensidigt salg af løsninger og tættere samarbejde omkring dokumentudveksling. Det skaber helt nye muligheder for ordre/fakturamatch og giver bedre overblik i indkøbsanalysen.

Officient leverer produktet FakturaFirewall, der gør det nemt at komme i gang med elektronisk fakturering for virksomheder og som samtidig hjælper til med at sikre, at fakturaerne indeholder de informationer, der er behov for, for at man i virksomheden kan sikre en smidig og effektiv fakturahåndteringsproces.

FakturaFirewall tager elektronisk fakturering til et nyt niveau, hvor det ikke blot handler om at kunne levere en elektronisk faktura i et bestemt format eller det at scanne en papirbaseret faktura, men derimod at sikre både nem afsendelse af fakturaer og at indholdet har præcis de informationer, der er behov for.

[two-third]”Der er stort besparelsesspotentiale i at have en effektiv fakturahåndteringsproces og arbejder man f.eks. med at sikre en høj grad af match mellem ordrer og fakturaer, kan man med FakturaFirewall netop sikre, at fakturaer altid indeholder referencen til ordren. Det vil gøre at, endnu flere elektroniske ordrer automatisk kan matches sammen med e-fakturaer”, fortæller Thue Kjelstrøm, direktør i Tricom, og fortsætter: ”Samtidig kan produktet sikre at, der på fakturaer kun fremgår godkendte leveringsadresser eller f.eks. gyldige personreferencer, og det højner kvaliteten af fakturaen voldsomt ifht. at lave indkøbsanalyse på tværs af forbrug. At få ensartet og korrekt data på fakturaer giver helt nye muligheder for at trække endnu bedre statistik i Tricom Indkøbsanalyse.”[/two-third]

[one-third last]

Thue Kjelstrøm
Thue Kjelstrøm,
Tricom
[/one-third]

Officient er stærkt repræsenteret i både Danmark og Norge, og leverer produkter og services til bl.a. DEAS, JP/Politikens Hus, Telenor, Xerox, Scandic Hotels og Rentokil . I Norge er Officient Aksesspunkt for modtagelse og levering af elektroniske dokumenter og håndterer også Tricoms dokumentroutning af det norske EHF-format.

[one-third]

Johan Bjørling
Johan Bjørling,
Officient
[/one-third]

[two-third last]”Tricom og Officient supplerer hinanden perfekt, idet vores produkter gensidigt skaber større værdi for vores respektive kunder. Det gør, at vi sammen kan levere endnu mere værdi og i endnu højere grad kan hjælpe til med at optimere arbejdsprocesserne omkring elektronisk handel. Vi er meget glade for samarbejdet.”, udtaler Johan Bjørling, direktør i Officient.[/two-third]

Ønsker du at høre mere om, hvordan du med FakturaFirewall kan sikre indholdet af dine fakturaer og få bedre spend analyser, samt højrere grad af automatch mellem ordrer og fakturaer, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 60 58 20 eller sales@tricom.dk. Vi kommer gerne og præsenterer produkterne og drøfter mulighederne for, hvordan vi kan hjælpe.

Introduktion til FakturaFirewall

Læs også mere om Officient på: www.nemportal.dk og www.fakturafirewall.dk