Tricom har sammen med samarbejdspartneren 2BM vundet Banedanmarks udbud på en ny indkøbs- og udbudsplatform.

BaneDanmark har et årligt spend på ca 7 mia DKK og Tricommerce skal udgøre Banedanmarks fremtidige platform til samhandel og udbudsstyring ift. alle Banedanmarks leverandører. Målet med projektet er større compliance, og en mere brugervenlig samt optimeret indkøbsproces.

Projektet implementeres med tæt integration til SAP Fiori og Banedanmarks eksisterende SAP platform for at optimere samspillet mellem SAP og Tricommerce.

“Det er en strategisk vigtig kunde for os i Tricom, og vi glæder os meget til samarbejdet. Vi udvider med dette projekt vores samspil med SAP og høster fordelene fra samspillet mellem Enterprise Ecommerce, Cloud og SAP Fiori” udtaler Simon Clemen Hare, CEO og stiftende partner.

Om Banedanmark
Banedanmark er en statsvirksomhed under Transport- og Bygningsministeriet med ansvaret for, at vedligeholde, forny og udbygge jernbanen, så den hele tiden har en tilstand og kapacitet, som gør det muligt at køre tog i Danmark. Læs mere om Banedanmark via bane.dk.

Om 2BM
2BM er et ledende konsulenthus indenfor Enterprise SAP implementeringsprojekter og skal stå for SAP integrationen til Tricommerce. Læs mere om 2BM via 2bm.com.