Leverandørkurser


Undervisningsbehovet svinger meget fra virksomhed til virksomhed. Nogle foretrækker at kaste sig over et brugervenligt system, imens andre gerne vil have undervisning i brugen af forskellige funktioner. Hos Tricom tilbyder vi for leverandører blandt andet nedenstående kurser.

 

Undervisning i Tricoms leverandørportal

Hos Tricom tilbyder vi dig som leverandør at kunne deltage i en af vores kursusdage omhandlende brugen af Tricoms leverandørportal.
På kurset, som er af 2 timers varighed, bliver du introduceret for alle funktionerne i leverandørportalen, ligesom vi gennemgår, hvad der skal til for at lave et godt elektronisk katalog for at sikre dig den bedst mulige elektroniske samhandel med din kunde.

I øjeblikket tilbyder vi undervisning på følgende dage:

 

Sted: Kurset afholdes i Sølvgade 38E (1307 Kbh. K.), eller kan efter nærmere aftale arrangeres som et online kursus.
Pris: Deltagelse i kurset koster 995,- pr. deltager (ekskl. moms)

Tilmelding til leverandørkursus

Firmanavn *

Navn *

E-mail *

Telefon

Vælg ønsket kursusdato *

Hvor mange deltagere ønskes tilmeldt? *

Indtast navn(e) på deltager(e) såfremt det er andre end dig selv der deltager på kurset

Jeg ønsker at tilmelde mig ovennævnte kursus, og accepterer prisen for deltagelse på DKK 995,- (ekskl. moms) pr. deltager

 

Tricoms leverandørportal er en selvbetjeningsportal til dig som leverandør, hvor du kan få adgang til en lang række funktioner omkring e-handel.

Gennem Tricoms leverandørportal får du mulighed for at søge i dine egne kataloger og se dine produkter på samme måde som kunderne. Du får et fuldt online arkiv over alle de elektroniske ordrer, der er sendt til dig gennem Tricommerce-platformen, og du kan angive status på ordrehåndtering direkte I portalen. Desuden får du et overblik over aftaler på tværs af kunder, samt mulighed for at oprette og vedligeholde dine kataloger online.

© 2017 Tricom - CVR 33574223. All rights reserved.