[intro]I dag løber den årlige konference om EHF (Elektronisk Handels-format) af stablen i Olso, Norge. Tricom er med som konferencens danske islæt og præsenterer en top-moderne indkøbsløsning, der understøtter det norske ehandels-format.[/intro]

Tricom har gennem et strategisk samarbejde med Amesto en fuldt integreret ehandelsløsning med en lang række leverandører, og kan sende og modtage ordrer, kataloger og andre dokumenter gennem de norske aksesspunkter. Det gør det nemt at komme i gang får både nye indkøbende kunder og for nye leverandører. Tricoms løsninger er allerede i brug i Norge, hvor bl.a. fitnesskæden SATS handler elektroniske med udvalgte leverandører.

Baggrunden for konferencen er at udbrede kendskabet til det norske EHF-format, der baserer sig på europæiske standareder (UBL 2.02) og derfor ligger tæt op af den danske OIOUBL-format. Formatet skal gøre det lettere at handle med det offentlige Norge, men benyttes ligeledes i den private sektor. Konferencen er arrangeret af DIFI – Direktoratet for forvaltning og IKT i Norge.


Kort om DIFI
DIFI udvikler den offentlige sektor i Norge gennem analyser, støtte og forvaltning af bl.a. elektroniske formater og digitale systemer. DIFI har ligeledes til opgave at sikre effektivt udnyttelse af statens ressourcer ifht. indkøb og anskaffelser.
http://www.difi.no/

Kort om Amesto Purchasing
Amesto Purchasings løsning Supplier Portal giver leverandører mulighed for at samhandle gnidningsløst og effektivt med købere uden store engangsinvesteringer.
Platformen tilbyder funktionaliteter for modtagelse af ordrer, svar på ordrer, forespørgsler, afbestillinger, fakturakontrol og administration af produktkataloger

Læs mere på Amesto Purchasing hjemmeside

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *