Flere og flere kommuner vælger Tricoms løsninger til at optimere og effektivisere arbejdsgange, sikre besparelser og spare tid – tid, der kan omsættes til dedikeret tid borgerne og flere varme hænder i en travl hverdag. Senest har Egedal kommune og Allerød Kommune valgt Tricom.

 

Egedal Kommune

Egedal Kommune sikrer en smidig og effektiv bestillingsproces med Tricom Indkøb. Gennem fuld integration til kommunens ERP-system, bestilles varer og services, og varemodtagelsesprocessen sikres med ét klik. Når fakturaen modtages fra leverandøren, matches den automatisk imod den afgivne ordre, og antal og priser verificeres ift. det aftalte.

Samtidig får Egedal Kommune via Tricoms kontraktmodul ét samlet sted for alle kontrakter, hvor man nemt og hurtigt kan finde kontraktinformationer og arbejde med aftalen i hele kontrakten levetid. Det sikrer effektiv opfølgning på leverandørmøder, betalinger, genforhandling og andre vigtige milepæle fra kontraktstart til kontraktslut.

Adgangen til løsningen sikres nemt via single sign-on, hvor brugerne fra arbejdscomputere kan logge på løsningen uden brug af brugernavn og adgangskode, samtidig med at brugeradministrationen bliver nemmere og mere effektiv.

Stort velkommen til Egedal Kommune!

 

Allerød Kommune

Allerød kommune har også valgt Tricom Indkøb, og vil via løsningen sikre, at kommunens medarbejdere har et effektivt værktøj til afgivelse af bestillinger på indgåede kontrakter. Det sikrer, at der altid købes ind hos de rette leverandører til de rette priser.

Kontrakten sikres via det online og fuldt integrerede kontraktstyringsmodul, hvor kommunen kan vedligeholde egne kontrakter og aftaler. Kontraktskabeloner tilpasses kommunens behov, så kontraktindhold og bilag matcher det specifikke behov til fx. kontrakter for husleje, facility management eller konsulenter.

Løsningen giver overblik på tværs af kontrakter og den automatisk opfølgning på vigtige områder, gør det nemt for Udbud og Indkøb at håndtere aftaler og forpligtelser i hele kontraktens løbetid.

Stort velkommen til Allerød Kommune!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *