Tilkøbsydelser

For at tilkøbe en af nedenstående ydelser venligst benyt følgende link

Løsningen for leverandører med løbende spørgsmål og fejlsøgning. Support-abonnementet inkluderer oplæring af ny medarbejder hver 6. måned samt FTP-adgang til billed-upload, hvis det ønskes.
Vi anbefaler nye leverandører at tegne dette abonnement i en periode indtil man er selvkørende.

Vi tilbyder at hjælpe med at oprette kataloger for vores leverandører.
Ved enkelte opdateringer estimerer vi opgaven på forhånd efter materialet til kataloget er fremsendt.

Hvis man har løbende opdateringer tilbyder vi også at klare alt katalog-arbejdet løbende for 599,- ex. moms per måned. Så skal I ikke tænke på at lave kataloger, men blot fremsende prisopdateringer, nye produkter eller billeder til os.

Hvis man har en større mængde billeder og ikke selv har adgang til en FTP-service, er det muligt at tilkøbe et login til vores server.

Vi tilbyder at opsætte automatisk import af katalog. Vi understøtter både at hente katalog fra en mappe på jeres FTP server eller modtage katalog på egen FTP.

Automatisering af ordremodtagelsen kan spare meget tid og sørge for hurtigere levering af varer til kunden. Vi tilbyder opsætning af automatisk ordrelevering via enten FTP eller Nemhandel.

Hvis jeres webshop understøtter muligheden, kan man via enten cXML eller SAP OCI tilgå jeres webshop via Punch-out. Prisen er 299,- / måned per kunde og inkluderer test og opsætning. Hvis en webshop ikke har funktionaliteten i forvejen og man ønsker at udvikle dette – kan man efter aftale få hjælp af en udvikler fra Tricom til fast timepris.