[intro]Tricom deltog på Digitaliseringsmessen ’14 i Odense og siger tak til eksisterende og nye kunder, samt andre interesserede, der lagde vejen forbi vores stand.[/intro]

Digitaliseringsmessen ’14 satte fokus på, hvad IT betyder i den kommunale hverdag i Danmark – et tema, der rammer plet ifht. de løsninger, vi i Tricom leverer. Den offentlige sektor møder til stadighed krav til ændrede processer omkring indkøb, krav til større overholdelse af indkøbsaftaler og krav til mere gennemsigtighed ifht. forbrug. Det kræver gode og brugervenlige systemer, der effektivt kan hjælpe de offentlige institutioner i en travl hverdag. Her kommer Tricom ind i billedet. Med Tricommerce indkøbsløsningen og vores produkt til indkøbsanalyse, er vi med til at sikre, at budgetter overholdes, tid spares på indkøb og gebyrer undgås.

I sundheds- og plejesektoren er fokus på, hvordan velfærdsteknologi kan være med til at sikre flere hænder til plejeopgaver og hvordan IT kan hjælpe med at højne arbejdsglæden for medarbejderne, samt øge den tilbudte service overfor beboere. På Digitaliseringsmessen præsenterede Tricom den touch-baserede indkøbsløsning “Det pengeløse plejehjem”, der hjælper til med at fjerne behovet for håndtering af kontanter og giver flere muligheder med bestilling af alt fra udflugter over kioskvarer og til serviceydelser som klipning eller fodterapi.

Tak til alle, der lagde vejen fobi vores stand!

”Digitaliseringsmessen 14” blev arrangeret af KL, Borgerservice Danmark samt KIT@, og blev afholdt den 25. september 2014 i Odense.
For mere information om messen, se: www.digitaliseringsmessen.dk