Under overskriften “Digitale løsninger for alle” afholdte interesseorganisationen CFIR en temadag om brugervenlige IT-løsninger til brugere med særlige behov.

I den forbindelse var Økonomichef i Gentofte Kommune Jens Josephsen, samt Salgschef Lars Søby fra Tricom, inviteret til at holde et indlæg på dagen omkring projektet “Det kontantløse plejehjem”. De mere end 70 fremmødte kunne på det fælles indlæg høre nærmere om hvorledes Gentofte Kommune har givet medarbejdere og personale en mere tryg hverdag, samt sparet såvel tid som penge ved at give beboerne på kommunens største plejecenter et alternativ til at ligge inde med kontanter.

Gentofte Kommune ser i øjeblikket nærmere på hvorledes løsningen kan udbredes til benyttelse på bl.a. kommunens bosteder samt til ældre borgere i eget hjem.


Om CFIR


CFIR er klyngeorganisation for virksomheder, start-ups, universiteter og det offentlige Danmark indenfor fintech, finans og it. CFIR udvikler finans-it-klyngen gennem ambitiøse events, projekter og partnerskaber med internationalt potentiale.