Kom godt i gang med SAMHANDEL Collector

Hvordan kommer vi i gang?

For at kunne levere kataloger til Collector, skal I være oprettede som leverandører på indkøbsløsningen. Det gøres ved at udfylde og afsende registreringsformularen her

Hvad koster det?

SAMHANDEL ønsker at gøre det nemt og attraktivt for leverandører at handle elektronisk, og har derfor en enkel prismodel:

  • Det er i udgangspunkt gratis at registrere sig som leverandør til Collector
  • Det er i udgangspunkt gratis at have kataloger og billeder på Collector – uanset antal varelinier og -billeder
  • Det er i udgangspunkt gratis at opdatere kataloger og billeder via Collector portalen.

Dvs. I kan komme i gang med det samme og i det omfang, I selv danner og vedligeholder kataloger ved at logge ind på portalen, er der ingen udgift forbundet hermed ifht. løsningen.

Der kan tilkøbes en række værdiskabende services efter ønske, som eksempelvis support, hjælp til kataloggenerering, yderligere funktionaliteter, ordreintegration og andre ordreformater (XML).

Hvordan modtager vi ordrerne?

Order fra Collector modtages i udgangspunkt via e-mail som angivet ved leverandørregistreringen.

* Ordreintegration og andre ordreformater (XML) kan tilkøbes.

Hvilke katalogformer understøttes?

Kataloger kan oprettes gratis via leverandørportalen (Excel-baseret).

Collector modtager ligeledes kataloger i det fælles-offentlige standard-format OIOUBL (http://www.oioubl.info/Classes/da/Catalogue.html), via manuelt upload eller integrationer, men andre katalogformater kan understøttes efter aftale.

Hvordan dannes det elektroniske katalog?

Der er flere muligheder ifht. at få dannet det elektroniske katalog:

  • I får adgang til en leverandørvendt portal (supplier.tricommerce.dk) og vedligeholder kataloger til Collector i portalen (guide fremsendes efter registrering)
  • I har selv mulighed for at danne et validt elektronisk katalog i OIOUBL-format. Kataloget uploades manuelt i leverandørportalen.

Billeder i varekataloget?

Alle varer præsenteres i en fast vareskabelon med de vareinformationer, der er angivet i kataloget. Vi ønsker at I tilføjer billeder på alle varer og serviceydelser, da det præsenterer varerne bedst. Varer, hvortil der ikke er en billedreference, vises med et standardbillede indeholdende teksten ”Intet billede” – hvilket meget sjældent giver den bedste brugeroplevelse for indkøberen.

I refererer i kataloget til billedernes URL-referencer (skal blot være online tilgængelige), hvorefter Collector automatisk henter billederne herfra, jf, eksempel nedenfor.

Hvordan præsenteres produkterne?

Collector er en brugervenlig og intuitiv indkøbsløsning, hvor produkterne præsenteres i en fast skabelon med så mange produktinformationer som muligt. I får som leverandør adgang til en leverandørvendt portal hvor I kan se og søge efter jeres egne varer, samt vedligeholde jeres kataloger og prisaftaler direkte i løsningen. Endvidere får I et online ordre- og aftalearkiv.

Har I spørgsmål?

Ved spørgsmål af teknisk karakter eller spørgsmål omhandlende leverandørportalen, kontakt Tricom Support på tlf. 7060 5820 eller e-mail support@tricom.dk
Ved spørgsmål omhandlende indkøbsaftaler og sortiment, er I velkomne til at kontakte SAMHANDEL på tlf. 7870 7777.